Olen sivutyönä neulonut koko ajan sukkia, kuten moni muukin. Niitä tavallisia perussukkia tavallisesta peruslangasta, omille tavallisille  pojille ja vävyille. Se lanka  hankaa syvän kolon vasemman etusormen päälle. Päätin nyt kutoa ne peruslangat 7V lopullisesti pois. Etsin heti joulun jälkeen kaikki  nyssäkät ja minulla on kauhuskenaario, että jostain vielä löytyy muovikassillinen halvalla saatuja...

Sukkaneule kulkee aina mukana.

Mukaan otettavan sukan pitää kuitenkin olla aloitettu, enkä kantapäätäkään mielelläni tee autossa tai muualla, jossa sitä ei saa kerralla valmiiksi. Onneksi  noita perussukkapuikkoja on kertynyt neljän sukan verran. Käytän numeron 3 sukkapuikkoja  7V langalle.

Tämän aamun aloitettujen  tilanne on siis kaksi punaista sukkaa, joissa on jo kantapäät ja yksi aloitettu harmaa, toinen aloitus vielä ja sitten saan neuloa jotakin muuta mielenkiintoisempaa.

 

 Onhan tuossakin vielä lankaa muutamiin sukkiin.

Mielenkiintoista neulottavaa voisin etsiä vaikka tästä  neulojan klassikkokirjasta, jonka lopulta tilasin.

Hiihtämiset alkaa olla hiihdetty,  kilometrejä tuli enemmän kuin vuosiin, siitä palkintona hankin pitopohjasukset, kyllä kannatti. Ei ole voiteluongelmia enää edes yöllä jäätyvillä ja päivällä sulavilla kevätladuilla.

 

catariina