Anteeksi  hyvät  ystävät kun olen ollut vaiti,  joskus vaan on sanat vähissä, eikä ajatuksiakaan ole ollut.

Vappua on vietetty  tosi rauhallisesti,  ihan kotona vaan. Vesisade ei ole ulos houkutellut.  Nyt illalla alkoi hiukan aurinko kurkistaa, jospa huomenna  pääsisi hiukan pihahommiin.

Keskimmäinen on lomaperheessään,  joten ollaan vaan lojuttu, nautittu hiljaisuudesta,  syöty mitä Pikkumatami ja vanhin kotona  oleva murkku haluaa = kotihampurilaisia ja ranskalaisia, nakkeja, simaa, munkkeja, sipsiä yms.. Siis minulla on ollut  vappulomaa keittiössäkin.

VanhaRouva Burmalainen totesi, että vappuna kuuluu maistella juustonaksuja, ihan oikessti söi yhden, kuten kuvassa näkyy.

Monet asiat kasaantuivat tähän alkuvuoteen. Raskainta ei ole ollut työn paljous vaan epäselvät ja ratkaisemattomat kysymykset. Asiat, joita itsekin pyörittelin vaikka miten päin, vaikka ne olivat toisten päätettävissä ja ratkaistavissa. No ehkä nyt alkaa olla selkeämpää. kunnes taas tulee joku uusi prosessi. Näiden lasten kohdalla niitä tuntuu riittävän.

Olen neulonutkin aika vähän, epäonnistuneita on muutama. Luovutin jo joidenkin kohdalla.  Nyt pitäisi jonkinlaisia kevätmyssyjä tehdä lapsille, puuvillalankaa on varastossa, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa mallia. Sellainen pyöräilykypärän alle sopiva sen pitäisi olla. Kunhan tässä ehdin nettiä selata, niin eiköhän se tule vastaan.

Meillä on vielä lumikasoja pihassa, nurmet ovt hyvin märät.  Kaivossa on onneksi vettä, oli aika hankala vaihe senkin kanssa tässä jokin aika sitten.  Odottelen, että saisin selvyyttä aikooko kunta rakentaa ohitseni  vesi ja viemärilinjat, joihin liittyisin, jotain sellaista on kuulemma suunnitteilla.

Nyt on puikoilla huivia, aloin pääsiäisen jälkeen neuloa mustaa huivia,  kevään valoisuus on helpompaa mustan neulomiseen kuin syksyn pimeys.

hyvää kevättä kaikille

catariina