Ulkona sataa jäätävän kylmää  vettä, lähes räntää, tuuleekin,  lapset saavat onneksi odottaa koulukyytejään  Gallerian kuistin valossa ja suojissa, ei tarvi ihan tienposkessa pimeässä seisoa.

Eilen illalla tein hiukan pidemmän blogikierroksen. Pari tuttua blogia oli lopettamisaikeissa. Facebook ja Raverly vievät monet mennessään. Molempiin olen liittynyt, mutta en oikeastaan osallistu  mihinkään vielä niissä. 

Lankavarastojakin näkee myynnissä  blogikierroksella aika usein.  Ei riitä aika kaikkeen ja uusia uutuuksia pitää saada ostaa. Joku bloggaaja vain häipyy hiljaa päivitykset harvenevat ja se aika elämästä on ohi. Joku toinen siirtyy salasanan taa.

En minä ole ajatellut lopettaa bloginkirjoittamista, vaikka välillä jää useita päiviä väliin kun ei vaan ehdi. Onhan tämä kuitenkin kiva tapa kertoa jollakin tasolla kuulumisiaan ystäville ja sukulaisille, käsityöystävien lisäksi. Omien töiden muistiinpanopaikkana tämä myös toimii. Vielä näen paljon etuja blogin pitämiselle.

Ehkäpä jonkinmoisena mainoksena pienelle yrityksellenikin blogi toimii.

Sain valmiiksi  ison tilaustyön. Sarafaani, pusero, säpsä tai sorokka miten halutaan sanoa ja pieni laukku. Työharjoittelijani on erikoistunut meillä ollessaan näihin laukkuihin ja päähineisiin.

Kuvien ottaminen on mahdotonta. Ulkona sataa ja posti vie  työt  jo aamulla mennessään. Sarafaanin loistava punaiseenvivahtava violetti ei löydy  keinovalossa. Asun on tarkoitus olla juhla-asu, siksi tein  sen ilman vinokaitalenauhoja, jotka yleensä kuuluvat sarafaanin yläosaan ja helmaan.

Pusero on ohutta pellavaa.

 Ja seuraavan ompelutyön pariin, sarafaaneja tarvitaan.

 catariina