Tylsä otsikko mutta noilla sanoilla googlasin, kun olin vahingossa ostanut mustaa isovelilankaa seiskaveikan asemasta. Piti löytää uusia silmukka ym lukuja

Löytyikin tosi kiva pipo-ohje Marjutin vanhoista arkistoista. Tämän teen toistekin,  juuri meidän murkun mieleen ja nopea neuloa.

 

 Tein ihan ohjeen mukaan toinen lanka seiskaveikkaa ja toinen isovelilankaa. Puikot  5.

Kotona olevista lapsista vanhin halusin myös kirkkaanvihreää seiskaveikan marttalankaa mustan kanssa piponsa raidoiksi, jotka hän itse  suunnitteli. Paksutukkainen kaveri  tarvitsi myös reilunkokoisen  hiuspiilon hupparin hupun alle kouluun. Niinhän ne  murkut piiloutuu, kun pää on piilossa, ei kukaan huomaa. Varmaan tuo myös turvallisuutta olla pää peitossa ja huppu kädellä vedettynä kasvojen eteen.

Poika on kasvanut niin, että mun piti nousta tuolille, jotta sain piposta edes jonkinlaisen kuvan aamuhämärässä ennen kouluun lähtöä.

Viime viikon kotona "poti" keskimmäinen, joka lähetettiin tiistaina koulusta kotiin, kun oli pää kipeänä ja lämpöä. No pää kipu parani onneksi, eikä lämpökään noussut,  joten yritetään kouluun menoa, vielä ei siis tauti iskenyt.

Tänä aamuna Pikkumatamilla on hiukan lämpöä, joten saa jäädä kotiin, tuleeko tauti vai ei, sen sitten näkee.

Jospa nyt siirtyisin työhuoneen puolelle, jotenkin tuntuu, että  tänään voisi olla virtaa tehdä ne  jumitukset pois.

catariina