Pikkumatami on löytänyt käsityölehdet. Vielä hän ei osaa itse tehdä, mutta tilauksia minulle satelee. Ehkä lähestyvä syntymäpäiväkin tuo lisää toiveita.

"Voi miten ihana villatakki, se voisi olla juhliin ja kirkkoon ja tuollainen  kirjava kouluun ja sitten vielä  tuo huppari ja kännykotelo ja ihana laukku ja lippis ja pipo ja toinenkin."

  -"Kun siulla nyt on niin paljon töitä näissä käsitöissä niin minä voin auttaa kotitöissä. Jos vaikka leivon muffinsseja iltapalaksi"

No sitten "me" leivottiin muffinsseja, joihin tuli neljää marjaa viikonlopun metsäreissulta, mustikkaa, puolukkaa, variksenmarjaa ja juolukkaa, ne tyttö keräsi ihan tähän tarkoitukseen.

Yksi jäi vielä mun aamukahvillekin, joten nyt neulomaan synttärilahjavillatakkia, jos edes yhden toiveen ehtisin toteuttaa. Marketissa ei hän koskaan leluhyllyillä vaadi tavaroita, on oppinut, että ei niitä osteta, mutta käsitöiden edessä minun on vaikea sanoa ei..

Niin ja eiliseen  postaukseen liittyen  löytyy osoite kommenteissa, johon voi lähettää Ristolle langanloppuja, ei kovin ohutta. Risto kerää myös kirkkojen ja alttaritaulujen kuvia malleiksi ja ideoiksi.

catariina