Kesän aikana työhuone on jäänyt kaaokseen ja nyt kun gallerian puolella on näyttely  ovat omat  myyntituotteet mikä missäkin.

Kodin puolella tein jo pikaraivauksen. Totesin tässä että  mun ei ole pakko tehdä ihan kaikkea, en  aio kaikkia käsityö-askartelu ym juttuja harrastaa. Olisi niin monta kivaa mitä haluaisin tehdä, jos olisi aikaa. Joten kodin raivauksen jälkeen  siivouksen hoiti ammattilainen. Se oli nautinto, pitkästä aikaa.

Koululaiset ovat kotona vähän väliä. Aamulla jos nenä on tukossa, jos hiukan aivastuttaa ja yskittää ja pää on kipeä ja mahaankin sattuu  niin ope ja rehtori ja avustaja ja kaikki ovat sanoneet, että ei saa mennä kouluun.  Joo-o tätä on kai sitten koko talvi, lapset  on kotona, yksitellen, kaksitellen ja kaikki kolmekin,  koska aina on  nuhaa, yskää ym...

Nyt en kyllä tee kotona sairastamista tavoittelemisen arvoiseksi. Ruutuaikaa ei ole sairaspäivinä ollenkaan. Niin  julma aikuinen aion olla.  Toistaiseksi ovat keksineet omissa huoneissaan muutakin tekemistä oikein hyvin.

Tässä yhtenä aamuna poika räkäisi ämpäriin, Hän oli vienyt huoneeseensa "oksennusämpärin"   No kouluun ei saa mennä jos on paha olla. Siis kotipäivä ja "oksennustautisen" ruokaa varovasti, joka johti siihen, että koko ajan kaveri kävi pyytämässä ruokaa, oli kova nälkä. Ei räkäissyt toista kertaa.

Koska oksennustauti osoittautui huonoksi vaihtoehdoksi olla pois koulusta niin  oppihan poika, että yskimällä saa myös vapaapäivän ja  myös ruokaa.

Siis lähden raivauspuuhiin  niin kauan kun en yski, tuhise ym. Jos sairastun ei ole ruutuaikaa minullakaan.

catariina