Maanantaipäivä vierähti monenmoisia asioita hoidellessa. Lähdin heti aamulla Varkauteen naapurin kanssa.  Asioita oli pitkä lista ja kaikki tuli hoidettua kun olivat ihan paperilla. Hain jopa ne sakset, jotka viime viikolla unohtuivat  suutarille teroittamisreissulla.

Passi on kulkenut  laukussa uusine valokuvineen myös kauan, nyt  sain senkin vietyä uusittavaksi. En nyt ole mihinkään ulkomaille lähdössä,  mutta varmuuden vuoksi. Poliisikanslian skanneri temppuili eikä meinannut ollenkaan hyväksyä  valokuvaani, kaveri luuli jo autossa odottaessaan, että minut oli laitettu parempaan talteen.

Lounashetki kiinalaisessa ravintolassa kruunasi päivän, kotimatkalla noukittiin Pikkumatami koululta kuviskerhosta, pikainen ruuanlaitto ja sitten hakemaan  pakastearkkua, jonka ostin hieman käytettynä tuttavalta.  Nyt on kahden arkun verran pakastustilaa, kunhan  saan vielä vaihdettua  arkkujen paikat ja sulatettua sen vanhan.

Kun vielä illalla oli kansalaisopiston terveysliikunnan aloituskerta, (olinpa sitä kangistunut kesän aikana), niin eipä ollut  eilen aikaa istua koneellekaan, käsitöitä en edes muistellut.

Moni lukijani on kysellyt minulta sijaisvanhemmuudesta. Nyt on menossa näkyvä kampanja uusien sijaisvanhempien löytämiseksi. Tästä linkistä löytyy paljon lukemista.

http://www.sijaisvanhemmaksi.fi/

mukavaa päivää

catariina