Kevätstressi, tekemättömiä töitä kodissa ja käsityöpuolella, omia ja tilattuja. Piha on onneksi jo haravoitu kun "eräs pikkumies" sai kottikärryllisellä haravointituotosta  ansaita peliaikaa tietokoneelle. Pian piha on jo mulloksella.

Polvikin on kiusannut. Vahvaa buranaa ja voltareengeeliä ja lepoa oli lääketieteellinen apu. Tuon olisin tiennyt itsekin, meni vaan aikaa hukkaan käydä se virallisesti kuulemassa.

Onneksi harrastuskuljetukset alkavat olla ohi, autolla ajo rasittaa kaasujalkaa.

Muonavahvuus lisääntyi kun muuttotappiokunta sai uuden asukkaan. Se Seitsemäs tuli reppuineen ja rakensi tuulensuojapaperilla yhden vinttikomeron kesähuoneekseen. Sissiaika armeijassa teki pojalle hyvää, kelpaa vaatimatonkin majoitus. Ruokapuoli  sensijaan pitäisi olla ravintolatasoa.

Poika viettää kesän Valamon ruohonleikkuria ajaen, kesätyöpaikka on iloinen asia varsinkin kun majoitus ja ruokinta pelaa. Pyykinpesun päätin siirtää  jätkille itselleen, kun vielä  Ottokin saapuu tänne kesäksi asumaan.

Nyt pesukoneen yläpuolella on nyt tällainen ohje:

1242191387_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Odotan mielenkiinnolla milloin  alkaa tapahtua. Poikien pyykkikori on tupaten täynnä, mutta ilmeisesti vielä puhtaita poksereita löytyy.

catariina