Pyörittelin koko illan juuri valmistunutta harmaata ihanan pehmeää Regia silk sukkaa, varpaista aloitettua, -se on liian iso. Kesällä jo aloitin sen. Puranko vai  ostanko lisää lankaa ja teen vielä kolme sukkaa? Yleensä neulon  molemmat sukat yhtä aikaa  kaksilla puikoilla, mutta kun mulla ei ole kun nuo yhdet Knit Picksit ja jotenkin en vaan viitsinyt  aloittaa vanhoilla metallipuikoilla  toista sukkaa.
No teen nyt toisen sukan ja katsotaan minkä kokoinen siitä sitten sattuu tulemaan kun kerran tämä sukanneuloja ei osaa enää sukkia neuloa. Eikä viitsisi millään purkaa.

Mutta poika purkaa, hyppii välillä onnellisena tasajalkaa, käy halaamassa kaikkia ketä lähellä on.
2053780.jpg

Ystäväni toi pahvilaatikollisen  työpaikkansa vanhoja puhelimia lapsille. Ja poika purkaa ja purkaa, ruuvi kerrallaan, tarkkaan talteen ottaen, järjestellen, ihmetellen.

Varsinkin vanha musta bakeliitti puhelin  olikin kiinnostava sisäkaluiltaan, piti oikein selvittää miten se on aikoinaan toiminut.
2053783.jpg

Miten niin, että ei ollut kännyköitä, kaikkiko vastasi samaan puhelimeen, mitäs sitten jos oltiin pois kotoa, ja puhelin soi??

catariina