Sateinen, pimeä ja flunssainen viikonloppu, viihdyimme tuvassa, uunin lämmössä askarrellen.
Mahoton kakara oli lähtenyt tänne  kyytimään Amandaa, Ellua ja Debi-koiraa, kun vielä Se Seitsämäskin valtion maastopuvussaan liittyi joukkoon niin siinähän se aika menikin ruuanlaitossa ja  elukoiden reviireitä  vahtiessa. Kissat  eivät  heti hyväksyneet Debiä, joka nuoren rotikan leikillisyydellä yritti haastaa  kissoja kavereikseen. Muutama  raapaisu takapuoleen ja Debi luovutti.

Ellun kanssa innostuttiin askarruttamaan lapsia ja siinä samalla syntyi muutama käpytonttu joulumyyntiinkin.
Siis  puukiekon päälle (mahoton kakara niitä sahaili)  kuusenkäpy kuumaliimalla, tontulle katajannappikiekko kasvoiksi, pellavakuitua partaan/hiuksiin ja tonttuhattu päähän.
2068141.jpg

Lapsilla oli hauskaa vaikka tähän työhön kuumaliiman kanssa he eivät varsinaisesti osallistuneetkaan. Omia tonttujaan saivat tehdä kävyistä ja huovasta erikeeperillä. Tuo pellavakuitu on ihanaa kun se leviää ja tarttuu joka paikkaan, pöytään, sormiin, hiuksiin ja olipa sitä koirien turkissakin askartelun päättyessä.

Osa porukkaa lähti takaisin omaan arkeensa. Ellu jäi Debin kanssa minun ilokseni, joten uusia kivoja käsityö/askartelujuttuja on odotettavissa lähipäivinä.

catariina