Vähitellen alkaa syksyn viikkojärjestys hahmottua. Lasten harrastukset ja terapiat rytmittävät viikon. Aina on katsottava kalenteria, kaikki on merkittävä muistiin, että en unohda mitään. Heinävesi, Varkaus, Joensuu, Outokumpu, siinä tämän viikon kierrokseni. Outokumpu siksi, että unohdin käydä apteekissa eilisellä Joensuun reissulla. Ja tästä meiltä on lähes sama ajanko  Varkauteen, Heinävedelle tai Outokumpuun  kun  tarvitsen apteekkia.
Outokummussa kävin  Maijan Mattopirtissä. Tiedän, että Outokumpulaiset neulojat kokoontuvat siellä, joten paikka kiinnosti ja varsinainen aarreaitta se onkin. Lankaa kertyi mukaan muovipussillinen..
1881176.jpg

Muovikassista löytyi yllätyksenä kiva viivain, kiitos..
Tuo Soon lanka on uusi tuttavuus vähän samanoloinen ja materiaalinen, kuin Samos Lollipop mutta  ihania värejä, syyspipoja ajattelin. Ja alla näkyy  pehmeää akryylilankaa,  jännän väristä,  johonkin jännään salaiseen kevätjuttuun.


1881174.jpg
Posti toi  tällaista, aitoa lankaa, suomenlampaan mustaa villaa, joo lampaanmustaa se on,  mutta en osaa  värejä tässä koneella korjata.Tiedättehän te millaista on musta lammas. Kaikkein ihaninta on neuloa oikeasta villasta, hiukan karheasta ja lampaanhajuisesta. Siinä on vaan sitä jotakin tunnelmaa. Pirenan blogiarvonnassa voitin tämän ihanan elämyksen.

catariina