Koululaisten loma on lopuillaan,  reput, kynät ym tilpehöörit on ostettu, samoin tarpeelliset kengät, hupparit ja housut. Tänään käytiin Kuopiossa vielä  vanhimman murkun ostoksilla, on nuo skeittityyliset  varusteet hiukan hankalampia löytää  kuin  nuorempien pääkallo- tai prinsessa jutut. Pikkumatami tosin  puhui koko ajan veljen "luukallo" tavaroista.  Kuopiosta löytyi tällä kertaa kaikki tarpellinen. Puhelinkin piti hankkia, onneksi murkkupoika oli renkinä kesällä, joten  teki ekalla oikealla palkallaan itse  sen ostoksensa.
Meillä ostetaan vaatetta ja muuta vain silloin kun tarvitaan, nyt oli kaikilla keväiset vaatteet ja kengät pieniä tai hajalla.
 Itselleni löysin hyvät urheilusandaalit kantapää joustoineen kotikengiksi. Sen jälkeen kun lähes kaksi vuotta sairastin tulehdusta akillesjänteessä olen oppinut, että hyvät jalkineet on oltava kotonakin jalassa.

Pikkumatamin kesäiset sadepäivät ovat kuluneet työhuoneessa. Poppanaa syntyy kangaspuissa, innostus on  valtaisa ja auttaa ei saa.


1805174.jpg

 Jospa tästä taas palaisi tänne blogimaailmaan pitkän tauon jälkeen, ihana lukea suosikkiblogien päivityksiä useammalta viikolta, huivinkin edistyy siinä samalla.

catariina