Eilen oli taas käynti Joenkaupungissa.  Sovittu aika oli vasta iltapäivällä joten  oli  aikaa kierrellä kaupunkia, pizzaa syötiin pojan kanssa. Isoa, halpaa, hyvää. Tehtiin kirpparilöytöjä,  juotiin ilmaiset täytekakkukahvit erään konditorian avajaisissa.
Koko ajan odotin, että pääsenkö suosiolla kangaskauppaan, lankakiintiöon nyt täynnä, kun  säkit tuli kehräämöltä. Mutta jotakin ihanaa kangasta teki mieli ostaa tai oikeastaan oli tarvekin valkoisesta ohuesta pellavasta. Kun oli koluttu anttilan lelupuoli ( ei ostettu silti leluja) ja  kangaskauppa oli siinä lähellä niin varovasti  raivaria peläten kysyin kangaskaupasta. -Joo mennään vaan.

Siellä poika sitten innostuikin tutkimaan palakankaita laatikoissaan. Ja kaikki olisi ollut juuri sopivaa hänelle tai tytölle tai jollekin muulle. Taisi muilla asiakkailla olla katsomista kun koko ajan poika huuteli, katso tätä ja tätä.
Valkoista pellavaa löytyi, samoin ihana trikoo nimeltä Ilopilleri Pikkumatamin kesäpuseroon ja poika sai maastokuvioisen  housukankaansa. Se sopii hyvin kirpparilta löytyneen vaalean tuulitakin kanssa. Se tuulitakki on hyvää kotimaista merkkiä, kuin uusi, mutta hihassa oli musta rasvaläiskä. Puhdistin sen pois, olikohan se joutunut kirpparille juuri sen läiskän takia. Pojan onni. 


1367554.jpg

Aurinko on ohuen pilviverhon takana, ehkä se siitä piankin alkaa hohtaa valoaan näille hangille.

catariina