Perjantaina kävi paikallislehden toimittaja juttelemassa ja taisipa pari kuvaakin napata. Pienellä paikkakunnalla on kai jo tapaus kun joku muuttaa kuntaan eikä sieltä pois.

 Varsinkin kun tämä joku laittaa  pienen  yrityksen näkyville tien varteen ja kun tämä joku kertoo olevansa 14 lapsen äiti, omia ovat mutta ei kaikki omatekoisia.. ja 7 lapsen mummi. Ja  asuu pientä mökkiään kolmen  lapsen ja kolmen kissan ja yhden  koiran kanssa. Kummallisuus  on aina kiinnostavaa.

Että nyt siis odotan lehden ilmestyttyä suurta  laumaa asiakkaita tai  kiinnostuneita tai  juttukavereita. Toivottavasti lähiseudun peräkamaripojat eivät luule  mahdollisuuksiensa lisääntyvän. Toisaalta ehkä maininta 14 lapsesta karkoittaa.
Yritin jutella hienoista ajatuksistani, varsinkin tuosta päässä pyörivästä elämänlaadusta, johon sain teiltä lisää upeita ajatuksia, mutta taisi siitä kuitenkin tulla käsityöjuttu.

Siis nyt on Pieni Kädentaito Galleriani kunnossa. Ensimmäisenä näyttelynä on  esillä hyvän ystäväni Elisa Muhosen neuleita.
1245464.jpg

On kiva ripustaa kauniita töitä ikkunaan, jalanjäljet  ikkunan takana kertoivat, että on niitä käyty ihailemassa vaikka itse olin  pois koko viikonlopun.

catariina