Neulekone on ollut pois pelistä monta kuukautta, keväällähän sen jo purin ja pakkasin kasaan ja sitten se oli pitkään korjaamolla ja nyt alataso ei  toimi. Nyt juuri olisi niin kova into sen kanssa työskennellä. Laitoin koneen ikkunan eteen, näen siitä maantielle, näen naapurin pellot ja nautin maisemasta, yksinkertaisuudessaan. Ihan näyteikkunassa neulon.
Pakko oli kokeilla saako sillä enää mitään tehtyä. Pirtin Kehräämön karstalankaa on liukuvärjättynä jonkin verran varastoissa, joten syntyi tämä Pikkumatamin kokoinen 128 cm ihan perus yksinkertainen villatakki. Resorit on korvattu tuollaisilla reunuksilla, kun ne onnistuu ilman alatasoakin.
1208846.jpg

Lankaa kului 245gr. Aika paljon noita  värejä saa sovitella, jotta näyttää symmetriseltä. Lanka myös on  paikoitellen hyvin heikkoa (tarjouskorista)  ja katkeili koneen käsittelyssä. Etukappale on neulottu yhtenä, sitten siksakattu, leikattu ja neulottu reunukset. Kamera tärisi kädessä kun oli pitkä valotusaika ilman salamaa...
Mutta aika karhealta tuo lanka  tytöstä tuntuu, mistä olette ostaneet lanoliinia edullisimmin? Tarvitsisin sitä varmaan isommankin pullon mitä apteekista saa?

Nyt alkaa taas kalenteri täyttyä, tälläkin viikolla on monenmoisia sovittuja asioita  kellon mukaan elettäväksi, on matkoja ajettavaksi, harrastuksiin viemistä,  sitä arkea kaikessa rikkaudessaan.

catariina