Niitähän eilisen  jutustelun kuvassa on. Tämä ei nyt ollut palkintokilpailu, joten oli kiva kun  innostuitte arvailemaan/ tietämään.
Painava pahvilaatikollinen noita ihanuuksia vierailta mailta on odottamassa  kehräämölle. Olen aika vähän kokeillut neuloa  alpakkasekoituslankoja, joten nyt nuo pyörivät hipelöitävinäni ja samalla  suunnittelen Pirtin Kehräämön kanssa miten ne muodostuvat langaksi. Silkkivillasta olisi tarkoitus tulla sellainen myös terapeuttisena  käytettävä luonnonmukainen lanka.

 Villa 50% silkki 50%  tai joku muu sekoitussuhde..voi mistä saisin siihen angoraa muutaman kilon.

Alpakka 50% ja villa 50%  tai miten?? ja lopussa vielä erä:  kaikki kolme yhteen.  Entä langan säikeisyys. Viimeksi Angorilla Silk   oli 2- säikeistä löyhästi kierrettyä, pidän siitä itse eniten. Tarvitaanko 3 -säikeistä lankaa?
Tuo tussah-silkki on hiukan ruskehtavaa, pitäisikö se kehruuttaa ruskea/valkoiseen villaan vai ihan valkoiseen? Kahteen erään siitä ei riitä. Onko vaaleanruskealle menekkiä?
Otan enemmän kuin erittäin mielelläni vastaan kokemuksia langoista ja ideoita uusiin lankoihin. Parhaat voivat jopa saada lankaa :-))  kunhan se valmistuu...

Nyt siivoamaan mökkiä ja pakkaamaan messutavaroita huomiseen lähtöön..

catariina