Pakko oli minunkin laittaa sanatarkistus. Olen viimepäivinä poistanut pari vanhaa kirjoitusta kymmenien kommenttejen takia, jotka on yhtä siansaksaa.
Äsken juuri sitä mukaan kun sain poistettua niin uutta tuppasi tilalle. ÄH!

Jouduin siis laittamaan  nuo sokkokirjaimet. No jos oikein  asiaa ajattelen niin en ole itse koskaan niiden takia jättänyt kenellekään kommentoimatta. Siis kärsivällisyyttä.

Ihana ilma oli tänään. Olimme pitkällä suokävelyllä Ellun ja kahden koiran kanssa. Pitkospuilla ja metsäpoluilla. Karpalot alkavat kypsyä ja puolukoita on jo tarpeeksi kellarissa, joten vain kuljettiin, atseltiin.- Pikkumatami tietenki luiskahti suohon ja saapas täyttyi vedellä. Villasukilla olikin kiva kulkea sileitä pitkospuita.

Kalustin talon uudelleen. Poistin matot toistaiseksi. Syynä kaksi koiraa ja neljä kissaa...joista lähtee yhteensä paljon karvaa, harmi, että se on niin lyhyttä, muuten seuraava lankani olisi Koirakissalammaslankaa..

Niin se neljäs kissa ei siis ole meidän vaan se "löytyi" kaupan ilmoitustaululta ja menee Ellun mukana merenrannalle.
Emot ottivat pikkuisen villin navettakisun hyvin vastaan. Puolivuorokautta sähinää ja nyt on lapsi hyväksytty.


891323.jpg

Jännän näköinen tyttökisu 3 kk ikää. Ihan samaa harmaata kuin meidän vanha Rouva Burmalaisessa ja lisäksi häivähdyksiä punaista. Tällä neidillä on ihana hyvin punainen veli, joka jäi syntymäkotiinsa. Ehkäpä saan ensi keväänä Lumin ja tämän tyttelin tekemään  meille sen punaisen kisunpennun.
Miksiköhän joku kysyy. No kun mulla oli ennen avioliittoa sellainen Wiljami, punainen ja ihana. Nyt sellainen sopisi meille taas.
891321.jpg

 Niin, että nyt sitten nautitaan taas villeistä kissanpennuista Ellun  loman ajan..

catariina