Viisi tuntia kesti ajaa kotiin, keli oli hyvä ja lapset nukkuivat. Pikkumatami oli mukana messuilla ja pikkumies 11v oli sukulaisissaan pääkaupungissa.
Ensin meinasin peruuttaa nämä messut, kun mietin, että en ole ajanut Helsingissä autoa koskaan, ystävätär onneksi rohkaisi ja tuli Itäkeskukseen asti vastaan ja majoittikin meidät. Yksi kissanpentu jäi hänelle ja toinenkin pääsi uuteen kotiin pääkaupunkiseudulle.

Tässä sainkin hotellimajoituksen vaihtoehtona tällaista  kaverimajoitusta , jonka voin maksaa langalla ja kissanpennulla. Pakettiin kuului myös ihanat eväät messuille ja  Pikkumatamin hoito. Oli todella rentouttava viikonloppu.Lämmin kiitos ystävälleni.

Messut oli järjestetty hyvin, kaikki toimi ja messujärjestäjät: Media Pron väki ovat aina niin mukana kaikessa.
Väkeä tuntui olevan paljon liikkeellä, tuli aivan joulunalustunnelma. Koska meitä myyjiä oli paljon niin uskon, että kaikki löysivät jotakin, ainakin ideoita.
Yksi ikävä asia oli minulle se, että kun hetken juttelin viereisen myyjän kanssa niin joku nuori nainen seisoi jo digikameroimeen pöytäni edessä. Messuilla ei ole lupa kuvata toisen tuotteita ilman asianomaisen lupaa. Se yleensä kuulutetaan ja onhan se nyt jo ihan yleisen moraalinkin mukaista kysyä lupa. Periaatteen vuoksi huomautin asiasta, eikä tämä  nuori ihminen ymmärtänyt edes pyytää anteeksi vaan poistui hyvin närkästyneenä paikalta. Toki olisin antanut luvan, jos hän olisi kertonut mihin tarkoitukseen hän haluaa ottaa kuvan.

Messuissa parasta antia oli tavata monta blogituttua, mutta minä olen niin hirveän huonomuistinen , että varmaan vasta hyvin monen tapaamisen jälkeen tunnistan kasvot, blogin nimet ja työt kyllä muistan.
Kiitos teille kaikille  sen enempää erittelemättä ketä  tapasin.

Uusi lankani sai hyvän vastaanoton ja nyt ajattelin julkaista nimikilpailun. Siis

    KEKSI LANGALLE NIMI  aikaa 6.9  klo 21  asti

Lanka on siis  Angora 15 %  Villisilkkiä 30%  ja pesemätöntä karitsanvillaa 55%  Sitä ei ole käsitelty "myrkyillä"  ei ei ole koinsuojattu, ei ole huopumisen estoa eikä nyppyyntymisen estoa. Siinä on lampaan lanoliinia ja silkin seriiniä jäljellä. Niillä sanotaan olevan ihmistä hoitavia ominaisuuksia, pientä särkyä poistavia ym..

Eli jotain lankaa kuvaavaa iskevää nimeä etsin. Nimiehdotukset käsitellään perheraadissa ja voittaja saa tietenkin lankavyyhdin. Myös kaikkien nimiehdotuksia keksineiden kesken arvotaan  kolme vyyhtiä. Perheenjäsenet ei saa osallistua arvontaa vaikka saa Mahoton Kakarakin nimiehdotuksen laittaa...

Edellisessä postauksessa on kuva langasta.

catariina