Ihania nimiehdotuksia langalle on tullut paljon, mutta vielä mahtuu lisää. Asian helpottamiseksi otan mukaan arvontaan  kommentit ja nimiehdotukset  tämänkin postauksen kohdalta.

Eilen käytiin Pikkumatamin kanssa ilmoittautumassa Varkaudessa Taito Käsityökouluun. Valitettavan vähän vaan oli lapsia tulossa, toivotaan, että ryhmä vielä täyttyy.
Pikkumatami on päättänyt, että hänestä tulee isona "messumyyjä"  joten nyt alkoi siis opiskelu siihen ammattiin.
Minä taas sain samalla  kaksi tuntia aikaa ja ensimmäinen osoite oli tietenkin Varkauden Ompelutarvike,
 
josta tarttui mukaan syysmyssylankaaa Pikkumatamille: Colinette hehkuu upeana ja varmasti sopii tummalle tytölleni. Messuillahan ei myyjät juuri ehdi ostella, joten jäi siellä langat ostamatta.
No sitten kävin kirpparilla ja löysin  puuvillaiset paksuhkot punapoiminta verhot, tämän kuuskymmenluvun talon tyyliä. Sekä kirjan vanhoja kangaspuuohjeita, nyt minulla on tilaa kasata puut ja laittaa loimet.
875817.jpg


Nyt sitten vielä harrastusillat pojille on suunnittelematta. Pikkumies voisi kyllä mennä käsityökouluunkin, mutta Pikkumatami ei halua. Sen pitää olla vain hänen juttu. No katsotaan mitä löytyy. Ajettava autolla on kuitenkin johonkin harrastamaan. Kummallista.

Messuilla olen seuraavaksi Joensuun Taikasormissa 27-28.10.

syysiloa

catariina