Lämmin ilma ajoi ulos kukkapenkkejä siivoilemaan, joten käsityöt ei oikein edisty.

Ukon maalaushommat taas edistyy vauhdilla, joten  totesin parhaaksi keksiä muuta tekemistä viikonlopulle.
Kuopiossa on Mökkeily ja Vapaa-aika messut  perjantaista sunnuntaihin  8-10.6 ja messujärjestäjä soitteli ja tarjosi pientä paikkaa käsityöläispuolelta. Onhan noita  myytäviä tuotteita muutama matkalaukullinen jäljellä Rovaniemen messuilta, joissa viimeksi oltiin,  joten   nyt taas messuille Pikkumatamin kanssa.

Koska en vedä vaunua ja ukko haluaa jatkaa remonttia niin "me tytöt" vietetään sitten samalla hotellilomaa. Kyllä tuollaisen pian seitsenvuotiaan kanssa on jo ihan kiva liikkua  ja  yhä uudelleen ihmettelen miten  pienistä hän osaa iloita. Ostin neidille  sellaisen  lasten hiusten selvityssuihkeen ja  nyt se on vuoteessa vieressä suurena aarteena.
Messureissut ja hotelli yöpymiset onkin niitä harvoja tilaisuuksia kun Pikkumatami saa  pukea kaikkia kauniita vaatteita päälleen ja tukkaakin laitetaan hiukan hienommin. Mitenkäs  tässä kotona maalla nyt  voisi paremmilla vaatteilla hienostella ja tuonikäinen tyttö  haluaa olla prinsessana ainakin joskus. Kun kerroin, että nukutaan hotellissa niin  sisäkengät piti heti ottaa esille, kun se on hänestä niin kivaa mennä aamupalalle  hienot kengät jalassa.

Joten siis palaan blogiini vasta  messujen jälkeen, jospa silloin olisi kuviakin nyt vielä hiukan keskeneräisestä huivista valmiina.

tervetuloa juttelemaan, jos joku sinne messuille tulee.

catarina