Kaikenlaista  touhua on tässä ollut, pihatöitä, sisäsiivousta, tavaroiden siirtelyä paikasta A paikkaan B ja kun se oli väärä paikka niin sitten kokeillaan C:tä.
Ukolle jäi remonttivaihde päälle kun hän sai sen asuntovaunun kuntoon. Nyt on vuorossa eteisaula. Koska meillä on suurta avointa tilaa eteinen, tupa ja keittiö niin piti purkaa kirjahylly ja pakata kirjat laatikoihin pois pölyttymästä, samoin siirtää eteisen vaatteet kuistille ja kerätä tuvasta ja keittiöstä pois kaikki mikä voi saada hiontapölykerroksen päälleen.
Aamulla pitää aikaisin mennä kaupunkiin ja jäädä kyttäämään kaupan takapihalle koska hyllyt on täytetty ja  tyhjien laatikoiden kuorma tulee kohti pahvien paalauskonetta. Tänään sain pelastettua monta laatikkoa surman suusta.
Pahvilaatikot ovat nykyisin kortilla, harva kauppa enää tarjoaa asiakkaalle mahdollisuutta ottaa laatikoita kauppatavaroiden pakkaamiseen tai muuten kotiin vietäväksi.

Ukko keikkuu alumiinitikkailla portaiden päällä hioen ja maalaten rappuja ja kaiteita ja seiniä kohti vinttiä ja alakertaa. Ollaan kolmen kerroksen väkeä.
17 vuoden asuminen on jättänyt jälkensä, nyt tarvitaan maalia ja lakkaa, hiontaa seiniin ja lattioihin.

 Kesäkuussa lähden sitten lasten kanssa evakkoon asuntovaunulle lattioiden hionnan ajaksi. Saapi ukko sitten ajaa  vintin ja tämän kerroksen lattiat isolla koneella. Vintillä maalataan, tässä kerroksessa lakataan ja kellarissakin maalataan. Siksi mun pitää nyt pakata kaikki pois. Käsityökirjojen laatikkoa en vielä raskinut teipata kiinni, jospa vielä jotain tarvitsen. Vein sen laatikon työhuoneeseen  toistaiseksi.

Pikkumatamia jännittää ihan hirveästi kun tänä iltana on meno "yöeskariin"  Tavarat on pakattu: hammasharja ja makuupussi ja unilelu ja uimapuku!?  Ja limsa ja karkit.

Tällaisissa tohinoissa voi päivitykset olla hiukan harvemmassa

catarina



  

Käsitöitä en juuri ole ehtinyt  tehdä. Kunhan pysyn ukon perässä imurin ja mopin kanssa.