Olen keräillyt kirpputoreilta ym. ohuita metallisia puikkoja, jotta voin aloitella aina uusia ohuita sukkia. Kyllä kai ne joskus valmistuukin.
Viime syksynä jäi puikoille tällainen sukantekele, jotain vyyhdillä ollutta puuvillalankaa ja malli tuttuja lehtiä omasta päästä. Siinä se nyt on ja toinen on jo syksyllä aloitettu. Malli ei tietenkään ollut muualla kuin omassa päässä ja sieltä se nyt pitäisi löytyä toista sukkaa katsellen. Eipä ole mitään muistikuvaa silmukkamääristä tai  sellaista.
571015.jpg

Onneksi noita ohuita puikkoja on enemmänkin,  ei pienet vääntymiset tai ruosteet haitanne. Sain aloitettua  baijerilaiset. Lankana kotimainen villa-pellava.
Toinen kierretty resori tuli jo hiukan napakampaa kuin ensimmäinen. Tämä on mun ensimmäinen englantilainen ohje, joten on kiva neuloa sitä porukassa. Ensimmäinen apu, jonka sain olikin bloggerin käyttöapu, joten ihan alkeista tässä aloitellaan.
571026.jpg

Ihana ilma pestä pyykkiä, mulla pyörii kaksi pesukonetta yhtäaikaa, lakanoita viikonlopun jäljiltä, peittoja talven jälkeen ja mattojakin, kun toinen kone on sellainen isommansorttinen.
Myös pakkaan varastoista turhaa tavaraa kirpputorille, kuin ajatuksetkin puhdistuisivat ja tyhjentyisivät  kodin nurkkien  raivauksen ja puhdistuksen myötä.

catarina