Silloin kun yrittää hiukan suurempia  siivota pois jaloista ja pöydiltä niin  löytyy aina  pikkutavaraa: nappi, ruuvi, pikkuinen lelu, hiuspinni ym ym. loputtomasti pelastettavaa imurin ahneudelta (ja tukkeutumiselta). Mihin ne laitetaan kun ei  kesken siivouksen voi kaikkea viedä paikoilleen. En minä ainakaan niin perusteellinen ole. Siispä laitan ne Purkkiin.
Siinä Purkissa sitten on kaikkea mitä voi joskus kaivata ja siitä purkista ei koskaan  tule etsittyä mitään.
Paitsi tänään kun en löytänyt yhtään hakaneulaa.

Siispä kippasin Purkin pöydälle.
593192.jpg
Huomaatte kai että Purkki ei olekaan ihan mikä tahansa kippo vaan Vanhimmalta tyttäreltä lahjana saatu Marimekko. Ja tunnustan, että noita pikkutavarankeräyspurkkeja on kolme, tietenkin Maripurkkeja kaikki.
Se on kumma kun noukkii tavaran talteen niin se on tarpeellinen, mutta purkissa asuessaan se on täysin tarpeeton. Kukaan ei sitä  vanhaa avainta tai tussikynän  korkkia enää  kaipaa.

Nyt ryntäsi ahneiden lauma aarrekätkölle. Pikkumatami sai suuren saaliin, jotka taas muutaman päivän kuluttua ovat päätyneet Purkkiin.
593195.jpg

 Epäilen kuitenkin, että joku tässä talossa tietää, että purkissa saattaa olla kolikko, nyt nimittäin ei löytynyt kuin  pari kymmenpennistä, muutama kopeekka ja viiden äyrin  kolikot. Ne eivät ole  ketään kiinnostaneet. Ilmeisesti tonkimassa on ollut euronsa tunteva arkeologi.

 Kun Purkin kippaa pöydälle niin ihme taas tapahtuu: tarpeellista kaikki!

Nyt nämäkin on siirretty yhteen niistä kymmenistä  pikkunippelipurkeista,593194.jpg
joita miesväki tarvinnee. Siis olen siivonnut  oman Purkkini.

Olisipa kiva nähdä millä tavoin te toiset olette ratkaisseet  näiden lattialta, taskuista ym. löytyvien tavaroiden varastoinnin., tekeekö joku näistä taidetta, vai  heitättekö kaiken heti  roskiin.

catarina