Parin päivän ajan on lähes kaikki ollut Hukassa. Ukon innokkaan maaliremontin alta on siirretty tavaroita Hukkaan. Se  tapa leviää joka paikkaan. Aamulla kauppareissulla oli jo autokin Hukassa parkkipaikalla  ja vaivihkaa kauppakassit kädessä  olimme suunnistavinamme auton luo, ettei kukaan vaan huomaa, että auto oli Hukassa.

Minulta oli jäänyt puhelinkin kotiin ja  sitten oli tietenkin ukko Hukassa isossa marketissa. Yleensä soitellaan: mie olen lihatiskillä missä sie..

Kotona ukolta oli työkalut hukassa, enskin hävisi maalisuti ja sitten lasta. Suti löytyi kirjahyllystä ja lasta vessasta.

Käsitöihin en ole juuri ehtinyt koskea, vähän sain neulottua kun  käytiin rengaskaupassa ja  aurauskulmien säädössä. Sain istua paikoillani  rauhassa.

Niin ja sehän se oli kauhein Hukka kun netti hävisi. Vintin tietokonepöytä siivottiin ja kone siirrettiin pienemmälle pöydälle  ja netti hävisi.  Talossa lojui noin neljä kovasta kasvamisesta lopen uupunutta finninaamaa, joille  ei nettisysteemien virittely ole  lempihuvia, pelaaminen kyllä, mutta lökäpöksyt oli sitä mieltä, että päivän duunit on tehty ja kyyti pitäisi saada keskustaan opiskelukämpille,
 kun huomenna on vielä kouluakin.

Minä inhoittava äiti ilmoitin, että auto lähtee vasta kun netti toimii. Sitten nuorin lähetettiin laittamaan se piuha sinne ja kokeilemaa..kyllä sie tiijät... Ei onnistunut, sitten oli kiivasta keskustelua kuka seuraavaksi joutuu nousemaan sohvalta ja katsomaan  "mitä se ei nyt muka osaa.."  : Ja hetken kuluttua sohvalla oli vain yksi jätkä, joka ei kuulu muistaakseni joukkoon joka täällä  asuu.

Hetkessä ongelma selvisi ja pojat pääsi kaupunkiin. Vanhin tosin ilmoitti, että nuorempi on hänelle velkaa 15 euroa, joka pitää nyt heti saada,  kun pitää maksaa oma velka kaverille ja lunastaa joku ensiapukortti opelta. Nuorempi oli taas menossa kaupunkiin  koska lompakko on hävinnyt ja pitää käydä kyttäkamarilla  kertomassa, että tarvii uuden mopokortin ja heti.  Niin, että "millä toi olettaa, että mulla on varaa nyt maksaa se velka..." Äitii..voisitkos...

Nyt olisin halunnut taas olla vaikka Hukassa enkä työntämässä korttia seinänrakoon. Mutta on ne niin ihania nuo pojat kuitenkin. nettikin toimii taas...

catarina