-Rakas lukijani, kun tätä luet en ole koneen lähelläkään. Kirjoittelin pari juttua valmiiksi ja tämäkin ilmestyy  omia aikojaan. kivaa tekniikkaa.
- Me lähdettiin viikonloppureissuun. Merenrannalle "aikuisia lapsia"  tervehtimään ja viemään anopille 83v. äitienpäiväiloa. Mukaan pääsivät tällä kertaa Pikkumatami ja Pikkumies 11v.

-Kotia ei jätetä tyhjäksi vaan kissoja ja koiria hoitamaan tulee taas Punatukkainen tyttöni. Siinä samalla hän vahtii Oton ja Eeron murkkuilut ja kuljettaa 13v:n kaupunkiin ja illalla takaisin, kun  poika lähtee Joensuuhun judokilpailuihin. Tosin ne kissat ja koira on se pienin homma. Poikien ruokkiminen käy työstä.

-Suurperheen äidit tietävät millaista palapeliä  päivät ja viikot  useimmiten ovat, on suunniteltava kuka vie kenet ja minne ja mihin aikaan. Jääkaapin ovi on täynnä muistilappuja, puhelin muistuttaa joitakin asioita ja kalenteriin on kaikki merkittävä, jotta ei tule päällekkäisyyksiä. Onneksi isommat lapset ajokortteineen  joskus pystyvät auttamaan, kun on hankalia suunnitelmia , kuten nyt oli.

 Vietän äitienpäiväviikonloppua ilman tiskiä (kertakäyttöastiat) ja nautin meren tuoksusta ja äänestä.

catarina