Kiitos kaikille  Kurpitsahuivin kommenteista. Hyvältähän positiiviset kommentit tuntuu.
 En minä kyllä pahastu negatiivisestakaan kommentista, enkä siitä jos joku kysyy miksi olen jotakin tehnyt juuri noin, enkä jollain toisella tavalla.

On taas niin hiljaista kun hiihtolomalaisista viimeiset lähtivät eilen, tai me vietiin heidät  Kuopioon, jotta Vanhintytär, Ilona ja Pietari säästyisivät  linja-automatkalta ennen junamatkaa. Eipä sitä ollut aikaa  mihinkään kauppoihin poiketa, mitä nyt ruokakaupassa käytiin  kotimatkalla.

Teimme Vanhimmantyttären kanssa myös ison urakan kun järjestelimme kasan vanhoja valokuvia ja jaoimme niitä  oikeille omistajille. Mitenkäs  vauvakuvista voikin olla niin vaikea erottaa kuka siinä on, kun nuorinkin vauvani on jo 16v. No eiköhän suurin osa kuitenkin ole nyt oikein jaettu.

Vanhin tytär ihmetteli  calorymetriä, josta oli kuva jokin aika sitten ja  nyt pengoimme sopivat keväisemmät langat esille ja syntyi  näitä mainioita pääpantoja  muutama.
444405.jpg
Eli yhdistelin Chili lankaan ohutta villaa ja  Mirelle tikapuulankaan tavallista puuvillalankaa, jolloin tuli hiukan keveämpiä versioita. Silmukkamäärät  ovat 65-80 välillä ja puikot 4 .
Vanhin tytär sai kaksi, Josefina yhden ja mummillekin jäi omansa.

catarina