Nyt onkin mummina olon ihanuutta nelinkertaisesti kun Vanhin Tytär ja vävy tulivat neljän lapsen ja kisun kanssa hiihtolomavierailulle.
Tänään  he pääsivät ihan kahdestaan elokuviin ja kaupungille ja me yritämme selviytyä  seitsemän  alle 13 vuotiaan kanssa tästä illasta. Ukko ratkaisi asian olemalla niin aitoa vaaria ja kuorsaa  sängyssään.
Päätin paistaa lettuja, taikinaa yli kolmelitraa ja kahdella paistinpannulla yhtäaikaa tein 26 lettua, siis melkein  paistinpannun kokoisia.  -Toivottavasti tytär ja vävy ovat syöneet kaupungilla, ne nimittäin loppuivat jo.

Sitten pikku Ilonalla 3v. oli toive joka piti toteuttaa. Kun Arielin tissarit oli menneet rikki. No eikös joku tiedä mitkä on tissarit. Vaikka tämä ei olekaan niitä muutama viikko sitten villiintyneitä tissiblogeja niin niistähän nyt puhutaan. Tissarit, lapsen oma sana  tissiliiveistä muokattu. Onhan se paljon helpompi pienen kielen taipua sanomaan "tissalit" kun R on hukassa  ja somempi sanakin se on kuin rintsikat tai niistähän tulisi "lintsikat"  Tissarit on jotain, jossa on muisto äidinmaidosta ja lämpimästä sylistä.

434460.jpg

Mummi virkkasi Arielille tissarit ja nyt iltasadulle, leikin aika alkaa  olla tältä päivältä ohi.

catarina