Amanda viettää pakkaspäiviä mummolassa ja  vaikka hän on aika hyvä keksimään puuhaa itsekin niin jotakin uutta pitää kokeilla sillä aikaa kun Pikkumatami on eskarissa.
Työhuoneessani on kerrossänky vierasvarana:  -täynnä lankaa..kirjoituspöytä: -täynnä lankaa, lattialla on lankasäkkejä ja Amanda yrittää mahtua  nojatuoliin:
407250.jpg
Seiskan virkkuukoukku ja punaista lankaa sen piti olla. Saatiin tehtyä muutama ketjusilmukka ja sitten se katkaistiin ja  mikä siitä tuli : "No kissan lelu tietenkin.."  siitä se alkaa.

Hyviä arvauksia on angoran määrästä tullut, vielä mahtuu arvaamaan, katso toissapäivän postausta!!!
Peli  katkeaa perjantaina klo 20, jos joku ei arvaa täysin oikein sitä ennen.

Ellu laittoi kivan kommentin, yhtenä  selityksenä The Nöpönenään, että kerran yksi kani hyppäsi ja puri Ellua nenään  kun hän keritsi sitä...Meillä oli myös tarkka kirjanpito, joka kerran karvat punnittiin grammalleen paperipussissa  lajiteltuina pituuden mukaan. Ne kanit, jotka tuottivat parhaiten pitkiä villoja saivat pariutua ja sepäs olikin pupuista kivaa puuhaa...vaikka äkkiä kävikin. Poikasia syntyi sitten 2-12 kerrallaan. Kanivauvolle annettiin sitten nimet aakkosjärjestyksessä aina poikueelle samalla kirjaimella, ja  oli kyllä joskus ongelmia keksiä 10 nimeä kirjaimella X tai Q,  kolmatta kertaa taisi aakkoset kiertää niiden vuosien aikana.

catarina