Ja taas on auto pakattu messumatkaa  varten. Pieni pakkasenvarahuoltokin tehtiin, onhan edessä lähes viisisataa kilometriä kohti pohjoista.  Perjantaiaamuna aikaisin lähdetään Ouluun.
Pääsemme ukon kanssa kahdestaan matkaan, kun lapset jää kokkityttö Ellun ja Amandanäidin hoiviin.

Meilläkin on yskitty ja kuumetta mittailtu, digitaalinen kuumemittari oli jossakin ja annoin pojan kainaloon vanhanaikaisen  version, joka näyttikin reippaat lukemat tiistaina 38.4 ja hän mittaili itse kuumettaan muutaman kerran päivässä ja  silmistä jo näki, että kipeähän  poika on , yskii ja nukkuu, eikä ruoka maistu, mikä on varma sairauden merkki.
Mutta tänään ihmettelin kun kysyin, paljonko sitä kuumetta on ja vastaus oli taas 38.4. Kumma juttu.
Silloin ukko tajusi, että kukaan ei ollut muistanut sanoa, että tuo vanhanajan mittari pitää  "lyödä alas". Oikea lukema olikin sitten 37,8.
Kuumetta-alentavan lääkkeen  avulla se ei kai sen korkeammalle noussut, mutta ei ole poika koulukelpoinen vielä huomennakaan, viikonlopun judokilpailuiden  kanssa ollaan vielä vähän kysymysmerkillä, eipä sitä alikuntoisena oli voittomahdollisuuksiakaan, kova olisi kuiten halu päästä mukaan, kun on oman seuran kisat ja täällä kotikaupungissakin vielä, pitäisi pojan päästä näyttämään. Mutta sen osallistumisen saa lähihoitaja tyttö (Amandanäiti)  päättää, koska hän joutuu kyydinkin järjestämään, kun me ollaan pois.

Niin, jos joku sinne Oulun messuille  tulee,  niin tervetuloa tapaamaan. Paikkani on osasto 12 / 2  ja Angorina siinä jossain lukee. Alennusta saattaa saada tai jonkun "näytteen" ,  jos  kertoo olevansa bloginlukija.

hyvää viikonloppua kaikille, en ole varma pääsenkö Oulussa linjoille

catarina