On tämäkin hiihtoloma, sukset on ostettuna, mutta en ole pakkauksesta edes avannut. Miksi. Laiskuuttani kai. Olen siivoamalla ansainnut itselleni neulonta-aikaa, joten hiihto sai nyt jäädä.
Lapset haetaan huomenna kotiin, Pikkumatami ja veljensä 11v. ensin kehäkolmosen toisesta päästä, sitten  lentokentältä Åresta tulevat pojat.
Yritin varovasti ehdottaa ukolle, että jos lähdettäisiin oikein aikaisin voitaisiin vähän käydä kaupungillakin Helsingissä, mutta hän ei tajunnut  haavettani lankakaupoista, ja tokaisi vaan, että ei me kehäkolmosesta kaupunkiin  poiketa, kun ei ole pakko. 
Pitää hakea joku auton osa bilteemasta eikä siinä vieressä kai ole lankakauppoja. Onko kehäkolmosella yleensä mitään minne voisi poiketa kun Lahden tietä tullaan ja länteen ajetaan.

On se taas rankka päivä edessä yli 700 km, vuorotellen ajetaan ja kun en aja niin neulon. Ja se onkin taas oma ongelmansa kun ei ole mitään neulottavaa. Kaksi isoa huivia tuli valmiiksi, pääkallopipoja on puikoilla erivaiheissa kolme, mutta ne ei ole autossa neulottavaa, ei kai auta kun ottaa sukan alut mukaan ja tehdä niitä tavallisia kantapäitä ym, vaikka tarkoitus oli kokeilla  eri versioita vanhojen kirjojen opeilla.

kevättä odotellessa

catarina