Käsityöjutut etenee nyt hiukan hitaasti, ei ole kuvia eikä valmista. No eilisellä leipomoreissulla oli kyllä toinenkin tarkoitus, tunnustanko senkin... Hiirolassahan käytiin ja Pirtin kehräämöltä hain lankaa ja huovutusvillaakin. Mutta niistä joskus toiste.
 
 Arkipäivän vahvuus meillä on periaatteessa kolme lasta ja kaksi aikuista, mutta käytännössä sitä ei ihan tarkkaan tiedä. Nyt odottelen viikonlopuksi kotiin V-J tä, Ellua ja avoa sekä koiraa. Kissansa he jättivätkin tänne viime viikolla... Amanda on mummolahoidossa ainakin tammikuun, sitten hän muuttaa äitinsä perässä samaan kaupunkiin kuin neljä muuta sisarusta,  liian kauas mummin mielestä.Mutta on siellä enoja ja täti pikkulikalla.
  Otto ja Eero kotiutuvat myös viikonlopuiksi. Eli olisiko  ruokapöydässä nyt 11,  joten keitin jättikattilallisen oikeaa lihasoppaa. Saavat syödä kukin sitten kun saapuvat. V-J käy niin harvoin kotona, että silloin haluan hänelle tehdä tavallisia kotiruokia, pojan  lapsuuden lemppareita. Vastahan hän tuli vanhan systeemin mukaisesti täysi-ikäiseksi, mutta on asunut pois kotoa jo  monta vuotta, opiskelut ja inttiaika ovat jo takana.

Kiitos kaikille  rohkaisijoille, ehkä sitä leipää yritän, ostin jo ruisjauhojakin, mutta  karjalanpiirakkatalkoita ajattelin Ellulle ehdottaa nyt viikonlopuksi. katsotaan miten käy.

Eipä tämän kummempaa tänään

catarina