352039.jpg
Vähän tärähtänyt kuva, mutta on siis tarkoitus kertoa  Vinskistä, joka tässä on täysin viattoman näköinen vanha herra. En tietenkään saa epäillä, että se olisi  tiputellut eteisen vaatteet ym tavarat lattialle. Asia oli perusteltu koiran mielestä, kun kerran omaa mattoa ei saanut järjestettyä sopivaksi vuoteeksi niin oli otettava hyllystä lisäpehmustetta.
Eteisessä koiruus oli sen vuoksi, että se yritti taas kerran karata. Kiittämätön lurjus.
Lähdin eilen sen kanssa harjulenkille ja mokoma  tempaisi yllättäen  niin lujaa, että flexi irtosi kädestäni ja vihreä muovimötikkä perässään koiralle koetti vapaus.
Se tietää minne lenkkini suuntaan, joten omat reittinsä kierrettyään se porhalsi flexi perässä roikkuen ohitseni  salamana harjulle. Harmittelin kun  flexi oli jäänyt vain puolitoistametriseksi, jos se olisi pitkänä sen saisi paremmin kiinni, ajattelin.
Kuin minua härnätäkseen se pysähtyi nostamaan koipeaaan aina muutaman metrin päähän edessäni.

Arvasin, että harjulla se pitää henkäisytauon ja sitten ryntää alas, suunnittelin, että siinä sen nappaan, kävelin pois tieltä hankeen  ajatuksena, että flexi tarttuu kiinni risuihin , mutta ei. Sen verran kuitenkin hanki auttoi, että se lukitus vapautui ja flexi piteni muutamaan metriin. Ja silloin hyökkäsin, juuri kun koira alkoi rynnätä alas.Sain kiinni flexin nailonnarusta ja pidin kiinni vaikka samalla tunsin sen pureutuvan ja luistavan syvällä kämmenessä.
352037.jpg
Neulo tässä nyt sukkaa kun kolmen sentin mittainen syvä haava on juuri siinä missä puikkoa pidän, vasemmassa kädessä.

Mutta koiran toin kotiin ja tänään lenkkeilen yksin, pissiköön juoksunarussaan omassa pihassa.

catarina