Edit, laatikoihin lisäsin valmistuneet, siksi päivittää.


Ja kun vielä ehtisin kirjoittaa tämän päivän jutteluni tänne ennenkuin sähkökatkos tulee.

Ulkona tuulee, lumi pöllyää, ja kaupunkireissu on tehty, nyt saa rauhassa varautua sähkökatkoon, josta paikallisradiokin varoitteli.  Kaikki olette kai aina  varmaan huomanneet varata vettä ym. minä vain harvoin älyän varautua.

Siispä nyt on jätti tynnyri täynnä vettä saunassa, sillä saa sitten huuhdeltua vessat. Se on se kauhein asia aina sähkökatkossa, että pian ne meidän vessat on täynnä. Koska kaikille tulee isohätä aina sähkökatkon aikaan... On meillä pihanperällä puusee, mutta sinne ei tässä myrskyssä taida päästä.
Sitten on iso ämpärillinen vettä keittiössä, että saa ruokaa. Ja kahvikeitinkin on täytetty vedellä, paitsi että just älysin, että tarvitsee se sähköäkin.

Puut on kannettu tupaan ja laitan leivinuuniin tulet, pojat saa vielä sahata  pienempiä puita puuhellaa varten, kun se sähkökatkos tulee niin ei ole mitään ongelmaa.

Kynttilöitä vielä esille ja otsalamppuun patterit, että voi istua nojatuolin uumenissa ja neuloa.

katsotaan kuinka sähkön käy ,olen valmiina

catarina

edit:
hyvin meni ilta tuuli tyyntyi, mutta lunta on puissa paljon. Sain valmiiksi yhdet Step lanka sukat  -tein sittenkin  parin  eriraita sukalle ja vielä yksi sukka puuttuu..ja angorahuivi valmistui   ruskasävyjä, kunhan nyt saisi sen pingotettua niin sitten kuvia.

catarina