360299.jpg
Tässä sukat neulekoneella, ohutta kampalankaa ja lisänä kreppilanka, sauma on siis sivussa ja varpaanpäältä myös yhdistetty. Se onkin sen neulekonesukan kauhein paikka, pitäisi silmukoida noin ohuen langan työ. Ihan kauheaa.
Kun olen nyt opetellut tuota  2 numeron puikoilla neulomista  ja Step lankaa niin välähti kokeilla miten kolmen puikon päättely  sopisi tuohon kärkeen  ja nyt olen sitä tehnyt, se näkyy, mutta ei paina ja sukat ovat vain omaan käyttöön.
Neulekonekantapäähän on tuttu tiimalasikantapää, kärki tehdään samalla tavalla.
354099.jpg
Vertailuna tässä Stepsukan kantapää, jonka teen jotenkin omalla systeemillä ja saan sen nyt jo onnistumaan ilman reikiä.
Teen lyhennetyt kerrokset ihan tavallisesti ja sitten kun  otan silmukat yksi kerrallaan puikolle takaisin niin koukkaan välistä langan,354108.jpg jonka neulon kiertäen oikein yhteen sen takaisin työhön tulevan silmukan kanssa.


Rauhallinen pyhäpäivä oli tänään, pikkutytöt innostuivat  tekemään taikuriesitystä ja  taikasauva heilui ja temppuja nähtiin. Siinä vaiheessa yleisö repesi,  kun Pikkumatamin taikasauva heilui ja taikasana kuului:
"PIMPSALAPIM"

catarina