Löysin perjantaina  kaupan pakastealtaan nurkasta joulupiparitaikinaa puolella hinnalla.
Siinä on viimeinen myyntipäivä kesällä 2008,  en edes kehtaa kertoa montako pakettia sitä tuli ostettua ja kun kauppa-asioilla oltiin  niin ihan sattumalta poikettiin  toiseen kauppaan kun saman ketjun toisessa myymälässä oli sama tarjous.
Ajatelkaapa kuinka onnellisia pikkuleipureita meillä oli ja taikinoita riittänee juhannukseen asti...
363454.jpg
Pikkumatami ja Amanda leipoivat herkut kun odottelemme Ellua ja Amandanäitiä  tänne, viikon on tyttönen ollut mummolahoidossa, mutta äiti on aina äiti, ikävä jo on.

Näin suurperheessä on laskettava tarkkaan mitä ostaa  ja silloin kun jotakin säilyvää on poistomyynnissä niin sitä otetaan  yleensä hylly tyhjäksi ja kärry täyteen.
Kun tyttöjoukko oli murrosiässä,  he eivät kehdanneet millään käydä kaupassa meidän kanssa, hirveetä jos joku tuttu olisi nähnyt ne kymmenen kassia, joihin saalis ostoskierrokselta pakataan. Pojat eivät ole olleet niin herkkänahkaisia.

Jotta ei ihan ruokajutuksi menisi,  niin eilen illalla tuli  neulottua pojalle pipo. Vyöte lienee hävinnyt, joku tuttu lanka se on ja nelosen puikoilla  60 silmukalla sitä kului 50 gr, samaa kierretyin silmukoin tehtyä resoria kuin edellinenkin tekele. Tuli testattua jo tänään lumisodassa.
363456.jpg

catarina