Loppusyksyllä olimme Kätevä messuilla Lahdessa kolmen nuorimmen kanssa. Kätevässä on aina lapsille paljon  omaa toimintaa ja meidän lapset haluavat aina osallistua kaikkeen. Siellä rakennettiin mm. puusta  vene ja se maalattiin. Lapset kertoivat minulle , että kyllä se maali  vaatteista lähtee kun heti pesee!!! Onneksi oli varahousut mukana, eihän sitä hotellissa pestä, joten maali kuivui.
351052.jpg
Pikkumatamin kimallesammarit oli pilalla.
Kaappeja siivotessa ne nyt löytyi ja olisi vielä sopivatkin, menin ukolta kysymään, että onkos meillä mitään myrkkyä, joilla kuivunut maali lähtee?  Minulla on luottamus, että hän aina keksii keinot.

-Ei ole myrkkyä, mutta onko sulla vielä jäljellä niitä kimallekoristemaaleja joilla niitä t-paitoja tyttöjen kanssa kesällä koristeltiin.. ( kuva postauksessa 8.5, en osannut laittaa linkkiä)  Itse oli jo ne unohtanut,  Ruskea maali saatiin naamioitua näin kivasti:
351054.jpg
Kyllä se muutaman pesun taas kestää, ja kun kuluu pois niin tehdään uusi kukka.

Ihanan rauhallinen viikonloppu, ukko on Oton kanssa  siellä itäisessä rannikkokaupungissa, jossa asuu viisi aikuista lastamme, se on samalla ukon kotikaupunki, joten muitakin sukulaisia siellä on. Eero  sanoi jäävänsä opiskelukämpille lukemaan, joten mulla on vain nuo kolme pienintä kotona.
Amandanäiti muutti myös sinne missä toiset sisarukset ovat, työtä lähihoitaja sai heti, asuntokin on tiedossa, mutta Amandalla ei ole vielä vuorohoitopaikkaa. Täti ja enot  ovat nyt muutaman päivän hoidelleet ja nyt Amanda tulee mummolaan ukon kyydillä. Olipa jo ikävä kun tyttönen oli muutaman päivän pois.

catarina