Siis messuhöpinää kiinnostuneille:
 On kuulemma Naisten Joulumessujen juhlavuosi 75 v. tämän kertoi avajaispuheessaan itse Presidenttimme Tarja Halonen, joka teki myös pikku kierroksen messuilla. Hienoa kun on arvovaltaisia vieraita se nostaa käsityön arvostusta.
Monelle meistä tiskin takana seisojista jäi tunne, että ensimmäinen messupäivä jäi aika hiljaiseksi. Oli aikaa jutella  ja tutustua uusiin  naapureihin, ihmisen elämä on aina mielenkiintoista, ei tarvita tosi TVtä tai saippuasarjoja, kun saa jutella ja kuunnella.

Illalla syötiin sitten hotellissa lasten kanssa ja kun kerroin  tarjoilijapojalle, että pikkumies juhlii synttäreitä niin   tavallisen tikkujäätelön asemasta he saivat upeasti koristellut  annokset. Kiitos Scandic-hotellit, jossa aina otetaan lapset hyvin huomioon, niin hotellissa kuin ravintolassa.
En itse ehtinyt  vielä kierrellä, mutta onhan tässä vielä neljä päivää jäljellä. Ukko lähtee sunnuntaina lasten kanssa kotia kohti ja minä siirryn hotellista ystävättären  kotiin, saadaan parantaa maailmaa oikein kunnolla.

Muutama blogin lukija kävi luonani ja se tuntuu hyvältä. Huomenna käyn sitten kurkkimassa ketä itse löydän blogimaailman tuttuja myyntipöytien takaa.

catarina