Kummallinen olo, sellainen tyhjä. Sellainen olo, joka tulee aina jonkun kokonaisvaltaisen jutun jälkeen, jolloin on  antanut itsensä kokonaan jollekin asialle. Ei osaa oikein tarttua mihinkään, pyykkiä, siivousta, ruokaa perheelle, tavallisia rutiineita. Rauhallista paluuta taas arkeen -vähäksi aikaa.

Kätevä-messut oli kivat ja ihan hyvätkin. Käsityöläisen on kyllä vaikea sanoa olevansa tyytyväinen, sitä on niin paljon kateutta, harva pystyy osallistumaan toisen tyytyväisyyteen  empaattisesti, ainakin takanapän sitten  mutkutellaan. Onneksi on muutama hyvä todellinen ystävä, joiden kanssa voi kaiken jakaa, välillä tyytyväisyyden -välillä karvaan tappion.
Lasten kanssa meni messuilla hyvin, hotellissa hyvin, mutta kotimatkalla taas kerran totesin, että en kovin usein  jaksa näitä automatkoja, kaikki olimme väsyneitä.

Hallatar ihmetteli kommentissa miten niin äkkiä olimme kotona. No  mulla on rutiini  miten pakkaan laukut, se on helppoa kun ei ole särkyvää tai rikkoutuvaa tavaraa..sitten vaan pöydät ja seiväs kasaan..tällä kertaa siihen meni 15 minuuttia ja oltiin  matkalla. 250 kilometriä meni  myös sujuvasti, keli oli hyvä  eikä tännepäin ollut ruuhkaa.

Nyt lähden saunaan, ihan yksin ja nautin rauhasta.

catarina