Tänään oli taas käynti Joen kaupungissa. Syksyinen ruskamaisema, muuttolinnut auroissa ja välillä tihkusta  isoiksi pisaroiksi muuttuva sade - toivat syksyn tunnelmaa.

Ihailin  syksyn värejä puissa ja ukko totesi vierellä, että seuraava syysmyrsky ne tiputtaa. Ehkä hän on pessimisti ennakoiden kaiken  negatiivisen, minä taas toivon optimistin tavoin  ja se antaa voimaa.

Oli  vaikeiden asioiden päivä, puolitoista tuntia pohdimme taas erään lapsen  asioita, tuntuu että se vastaa 10 tunnin fyysistä työtä. Onneksi on tuo työnohjauspaikka, jossa saamme käydä purkamassa milloin mitäkin. Kissa on vaan karvoineen nostettava pöydälle, minä mieluummin  lykkäisin  ja odottaisin, ukko on sitä mieltä, että turhaan sitä  enää öitä valvotaan, puhumalla ja purkamalla ne asiat helpottuvat ja kotiin oli  posti tuonut sillä aikaa  taas yhden uuden   vastaanottoajan  lapselle, joten asia etenee. Työnohjaus antaa rohkeutta  taisteluun lapsen  puolesta.

Jotta tuo otsikko ei ihan  olisi vain teoriaa ja verauskuvaa niin siis tässä kissa, mutta  lattialla.

210825.jpg

Pikkuisen vielä puuttuu piposta, jonka olisi pitänyt olla tänään syntymäpäiväsankarin päässä. Onneksi  Amandanäiti viettää juhliaan muualla ja mulle jäi aikaa saada pipo valmiiksi.

catarina