Ja nyt siis ollaan Vaasassa.

Matkalla pysähdyttiin monta kertaa, mukana ovat Pikkumatami ja Poika 12v. Eka pysähdys oli Pieksämäellä Moilasen Leipomossa, jossa syötiin keittolounas. Jos joku teistä  sinne joskus osuu niin  suosittelen lämpimästi. Hyvää lihakeittoa, salaatteja ja Leipää:  kaikenlaista leipää, piirakkaa, pitsaa. Jälkiruokana kahvia ja pullavanukasta vaniljakastikkeella. Seisovasta pöydästä.Sai syödä niin paljon kuin jaksoi ja oli ne piirakat ihania. Hinta saman verran kuin burgeripaikkojen styroksipakkaukset. Ja yllätys, alle 7 v ilmaisia ja 7-13 v.  puolella hintaa..

Mukaan ostettiin leipää ja herkullisia viinereitä.

Pieksämäeltä päädyttiin pysähtymään Vaajakoskella kirpparilla, löytöjä ei meinannut autoon enää mahtua.

Kummallista, että tie idästä länteen kulkee Töysän kautta, pitihän sitä poiketa taas kerran Tuurin kylän kaupassakin. Eihän sieltä tällainen maalainen osaa ostaa mitään, paniikki iskee, ihan liian iso. Jotain pienta  tuliaista tarttui mukaan ja lapsille  pari peliä viihdykkeeksi, poika osti HarryPotterin uuden  pc pelin tällä läppärillä pelattavaksi hotellin tylsyydessä ja Pikkumatami sai uuden pelin autossa  käytettävään Gameboyhin.  Ei edes Novitan langat sykähdyttäneet, niitä pitää olla tosi halvalla ennenkuin  ostan.

Nämä lapset osaa onneksi matkustaa, koko pitkä päivä, eikä yhtään kiukuttelua, narinaa tai  tappelua. Auto oli tupaten täynnä, joten oli ahdastakin.

No nyt viettämään messupäivää, tapaamaan tuttuja ja  myymään.

catarina