Vaikka eipä näissä paljon katsomista ole, kamera on edelleen jossakin ja kännykkäkuvat on surkeita.151829.jpg

Tässä "Jätti Kiri"  siis roikkuu pyykkinarulla muka pingotettuna, kaksinkerroin, maata raahaten. Miten siitä noin iso nyt tulikin.En tajunnut neuloessani sitä kippurakasaa, että noin käy.  Se saa kunnian olla joululahjalaatikon ensimmäinen. Koska reunassa on neljä kerrosta hiukan eriväriä niin laitan siihen hapsut samasta langasta. Lankana joku ikivanha mohairsekote ja pesu pehmensi  sitä huomattavasti. Pingotan sen kyllä oikeesti vielä kunhan keksin mihin saan sen mahtumaan. Siis Kiri aikataululla  28.7- 12.8. Kiva oli neuloa.

151831.jpg

Tässä huovutuskonekokeiluja, vanhan epäonnistuneen huovanpalan leikkasin ja huovutin  siihen kuvioita. Oliskohan kynnysmatto? Tai koiranmatto?

151816.jpg

Tässä samanlainen kokeilu. Olin tehnyt huovan rullaustekniikalla ja hiukan liian laiskasti, eli se oli epätasainen käytettäväksi pohjallisiin. Neulahuovutusta ja huovutuskonetta ja syntyi matto keinutuolin alle.

151834.jpg

Tässä kasvivärjäyskokeiluja. Voi kun tuo kuva on huono. En osaa kuvankäsittelyä.

Ensimmäinen on alkujaan vaaleanvihreä lanka josta tuli  kiva tummahko vihreä väri käpyliemessä, muut on värjätty valkoisesta langasta.Kävyillä en millään saanut tummaa, vaaleaa beessiä vain, rautapuretus teki harmaaksi, kuparipuretus samoin. Keltaiset tuli  suopursulla ja ne on  oikeesti  ihan kivat. Ja nokkonen teki vain harmaata.

Vielä jatkan värjäilyjä, mutta  välillä teollisilla väreillä.

catarina