Edellisen  caravaanarireissun jälkeen  on vaunussa nukkunut kesävieraita, lähinnä omia "isoja lapsia". Yritin kyllä huomauttaa, että ei ole kiva jos kaapit tyhjennetään, mutta kiusaus  on kai ollut liian suuri. Minulla on vaunussa matkailukauden ajan aina peruskuivaruuat ja keksit/voileipäkeksit ja hapankorput  kuuluu vaunun varastoihin. 

Eilen lähti neiti 11 v. lomaperheeseen kuudeksi päiväksi. Ja me pakataan vaunu ja kolme sisarusta auton takapenkille. He lähtevät tapaamaan sukuaan kehäkolmosen laidoille.

Harvinainen tilanne kun ollaan ukon kanssa kolme päivää ihan kaksin. PikkuveliJulle antoi vapaaliput Tallinnan laivalle. Joten pieni merimatka  ja Tallinnan lankakaupat, on toiveissa. Siis viedään vaunu ja auto leirintäalueelle Helsinkiin ja seikkaillaan yleisillä kulkuneuvoilla. Mitenkähän saadaan aika kulumaan, sen verran on harvinaista nämä kaksin vietetyt lomat. Yhtään vierailua ei tehdä ystäviin tai sukulaisiin pääkaupunkiseudulla, ollaan ihan omalla aikataululla tai paremminkin ilman aikataulua.

Kotiin jää Eero, Koiran ja kissojen kansssa. Amandanäiti ja Amanda pitävät hiukan silmällä - tulevat samalla  kurkkaamaan  sähköpostinsa...

En ota kannettavaa mukaan, ihan hyvä välillä minunkin olla  pois netin ääreltä. Mutta käsitöitä olen varannut kolme : Kiri -huivi autokäsityöksi, puuvillasukka laivaan ja Ilonan mekko campingalueelle...

catarina