Olin ihan hukassa koko päivän.

Kiidätin pikkumatamin aamulla eskariin, kävin kaupassa ja olin kotona 60 km ajettuani jo yhdeksän jälkeen. Olin odottanut koulujen alkamista ja nyt talo oli hiljainen, liian hiljainen , en osannutkaan alkaa tehdä niitä kaikkia töitä, joita olin suunnitellut. Ripustin pyykkiä, otin eiliset  värjäykset padasta jäähtyneinä, ja keitin kahvia vähän väliä. Nykäisin hommiani vähän sieltä ja täältä keskittymättä mihinkään.

Kuin olisin koko päivän kuunnellut milloin melu alkaa.

Eilen vietiin se seitsemäs opiskelijakämppäänsä. Oli se aika ankea. Kirjoituspöytä, sänky, tuoli ja puinen vuodesohva. Melkein multa itku tuli,  poika soitteli kotiin parikin kertaa. Yhden yön hän siellä oli ja nyt on taas kotona,   pakkaa mattoa ja haarukkaa ym mukaansa. Onneksi ei ole parinsadan kilometrin päässä itsenäistymässä..

Unohdin laittaa lapsille todistukset reppuun. Voi voi, huonosti alkaa lasten koulu, heti  minä töppäsin.

No aikani pyörittyäni sain jonkun käsittämättömän tarmon puuskan ja  soitin varauksen kolmille messuille. Käyn yleensä syyspuolella 5-9 messut ja kevättalvella 2-3 messut.

Nyt on sitten pakko alkaa tehdä töitä, paikkamaksut on senverran mehukkaita, että ei kannata ihan vaan hotellilomalle messuilemaan lähteä, vaikka mukavaahan sekin on.

Samalla soittokierroksella varasin kolmelle nuoremmalle vastaanottoaikoja, kuusvuotisneuvolaa ym. Ja sovin myös  lomaperheviikonloppuja kahdelle. Pitäähän syksyllä alkaa heti kalenteria täyttämään.

Messupaikkavarauksia piti vahvistaa vielä netistä printattavalla kaavakkeella, printteri teki topin.  Taas ukko ylitti itsensä, kun hän haki matamin eskarista ja sen seitsemänneneeron  kämpiltä niin sain uuden printterin. Oli kertynyt ukolle kaupan viideneuronlippuja kymmenen ja niillä se  printteri marketista löytyi, joten ihan kuin olisi ollut ilmainen. Hän oli löytöönsä hyvin tyytyväinen, kunhan nyt opin sitä käyttämään, on siinä skanneri ja monistusominaisuudetkin, vähän vanhempaa mallia kai sitten kun oli puolen hinnan tarjouksessa.

Mikrotukeni/asentajani seilaa siellä Espanjan ja Englannin vesillä, joten jouduin  asentamaan sen itse. Huomenna selviää onnistuinko, ensin pitää ostaa paperia...

Täällä ei vielä satanut tänään, hiostava kuumuus jatkuu, ja ehkä hiukan tuulee kovemmin nyt illalla.

catarina