Löytyi vanha kameranakkujen laturi ja sain siis kuvankin mukaan.

Joku neulomus on kyllä aina esillä , joku niistä monesta keskeneräisestä, mutta ei sen kummempaa valmista ole. Lankaa kyllä on  ja ideat pyörii päässä. Olen pitkään jo haaveillut ison ohuen pitsihuivin neulomisesta, Fifin kyllä olen tehnyt ja nyt tein  samoksesta parikin  huivia omalla mallilla.

Katselen sellaisia  joissa keskellä huivia on jako tai miten sen selittäisi ja useaa erilaista  pitsineuletta niin sellaisen haluisin tehdä.

 Mielellään unelman ohuesta langasta ja sellainen malli,  jonka oppii heti ja joka tulee parimetriseksi parissa päivässä. Onko ehdotuksia :-)

No neulekoneellahan saisi jonkinlaisen ja niitä olen tehnytkin lankapitsimalleilla, joissa käytän silkkiä ja angora-lampaanvillaa. Mutta ne on sitten syksyn myyntitöitä, nyt siis haaveilen käsinneulotusta itselleni.

lankaa löytyi varastosta hellepäivien töiksi ja autoon kun lähdetään tuonne Joenkaupunkiin vaunuilemaan.

119221.jpg

Kesken on siis yhdet vihertävät puuvillasukat, lankaa : Violaa pitää hakea niihin yksi kerä Anttilasta,  tässä kotikaupungissa ei sitä putiikkia ole.

Sitten kesken on reunassa pyöröpuikolla oleva vauvan mekko, joka ei tule myyntiin vauvanmekkona vanhan kirjan mallilla, kun on virheitä, (uimarantatyö) vaan  Ilonalle (2½ v) talvimekko ja malli muuttui omaksi.

Sukkia tulee kai myös noista vyyhdillä olleista merseroiduista puuvilloista. Ovat varmaan parikymmentä vuotta vanhoja. 200 gr vyyhdillä ! Vai saako 200 gr puuvillasta jo pitsihuivin? Virkkaamaan en  nyt ala kun ne vanhat laput on ärsyttävästi kesken, vaikka piti tehdä hellepäivinä..

hyvää viikonloppua lukijoilleni, nautitaan kesästä

catarina