Eilen aloitetut puuvillasukat edistyy  ja innostuin tekemään  sukkaan pitsikuvionkin. Viime kesänä neuloin ohuesta villalangasta, woolia taisi olla, kymmenkunta paria sukkia, joihin  myös laitoin pitsintapaista kuviota päälle ja kun messuilla niitä sitten esittelin , niin voi miten moni oli juuri saman sukkamallin nähnyt jossakin. Ei se voinut olla mahdollista, mutta asiakas on aina oikeessa. Tai sitten tietämättäni  toistan jotain  jonka joku muu on  jo keksinyt aiemmin. Siksi en näytä vielä kuvaa keskeneräisistä, jos joku vaikka tunteekin mallini  ja mun inspis ja luomisilo häviää.

Myös 1959 mallin vauvanmekko on edistynyt. Mutta kamera on  12V: n käytössä kun hän hymyilee sille ja  laittaa kuvaa meseen...tytöt varokaa, hyvähän se että poika edes jotain  kirjoittaa vapaaehtoisesti, on me netin vaaroista puhuttu. Todennäköisesti siitä kamerasta on nyt patterit taas loppu.

Niin se vauvanmekko on aivan ihana neulottava  lähes 400 silmukkaa pyöröpuikolla. Pitihän minun sekin malli suunnitella uudestaan, omannäköiseksi, ja helpommaksi neuloa.

Ja pihallakin suunniteltiin. Piti taas siirtää kurtturuusuja  uuteen paikkaan, ovat niin hyvin levinneet, että saa omat  juurakot  entisten kärsimättä.

Ja  ukko suunnittelee, että ensin pitää purkaa vanhat huonot projektit, jotka on jääneet jo vuosia sitten kesken tuossa piharakentamisessa ja sitten tehdä uutta. Jos ette kerro hänelle niin ennustan, että pian meillä on lisää keskeneräisiä projekteja, joita nyt suunniteltiin. Luulen, että minussa asuu karjalaisten esiäitieni etiäisiä näkevä ennustaja,  tai sanotaanko, että kyllä mie ukkoni tunnen..

Pihasuunnittelussa on nyt päällimmäisenä  Lammikon, Puron, Uima-altaan, Kala-Lammikon ja Suihkulähteen yhdistelmä. Mulle olisi riittänyt sellainen valmispaketti, vaikka pieni pöydälle sopiva solisija.. mutta suurta sen olla pitää ja suurempaa kuin naapurilla :-)  terveisiä vaan, mitäs teit kun  suihkulähteen rakensit ja netissä kuvan julkaisit!!!

No mikäspäs minä mitään sanomaan keskeneräisyyksistä. Vai onko se joku laki, että toisen keskeneräisyydet häiritsee omat ei.

catarina