Nyt huvittaa ja samalla olen itselleni vihainen, miksikähän en noinkin yksinkertaista asiaa osannut hoitaa. Nimittäin nyt  pitäisi toimia suora linkki  Blogilistankin kautta, lämmin kiitos sinulle Anne.

Tuntuu hyvältä kun joku haluaa lukea näitä juttuja ja haluaa  auttaa, että  linkit toimii, en edes tajunnut mikä ei toimi.

Aloin itsekseni opetella tätä tietokoneen käyttöä oikeastaan vasta silloin kun aloin maksaa laskut kotoa käsin. Pojat tietenkin vähemmän kärsivällisinä opettivat näppäinkammoista  äitiä.  Laajakaista meille tuli vasta vuosi sitten, asummehan aivan maaseudulla, entisen Säämingin kunnan saaristossa.

Tämän Bloginpitämisen myötä opin myös, kunhan tajuan mitä pitää opetella.

Nyt on talo hetken aikaa  yksin minun,  lapset ovat koulussa ja ukko kaupungilla, hän vei mennessään  pari pienintä päivähoitoihinsa. Haaveilen hetkestä istua  rantaan katsomaan vielä viimeisiä tummaksi muuttuneita jäitä, mutta  arki pakottaa työhön. Siivousta sisällä ja ehkä ehdin iltapäivällä pihallekin haravoimaan.

Kun aikaa tehdä sitä mitä kaipaa on aina liian vähän, niin on löydettävä  oma hetkensä  kaiken keskeltä. Siis siivoan ja samalla toivon sisimpäni siivoutuvan turhista huolista ja murheista.

catarina