Kävin taas työasioissa  Isommassa Kaupungissa. Ja tietenkin pikaisesti poikkesin kirpputorille matkan varrella Pienessä Kaupungissa sekä kirjojen halpismyymälässä.

Iloinen kangas on kaksi verhoa paksua puuvillaa,  maksoi 2 euroo, oikeesti  vielä värikkäämpää. Ajattelin siitä jotakin tehdä, katsotaan...

Vyyhdinpuita on kyllä jo ennestään kahdet, mutta nämä oli  hienot (6 euroo)  Onnistuisiko kaksilta vyyhdinpuilta kerintälaitteellla saada aikaan kierrettyä lankaa ohuesta yksisäikeisestä??

Novitan jotain lankaa nimeltä Mirage, vähän niinkuin samettilangan tyyppistä n.500 gr  (3 euroo) No siinä on hiukan samoja sävyjä kuin keskeneräisessä Ibiza lanka puserossani, (on muuten hihat kainaloissa, ja aloitin takakappaleen 13 senttiä..) Mitähän noistakin joskus tulisi, ei mitään isoa, koska metrejä on 50 gr/45 m

Ja kaksi kirjaa, ei niissä mitään uutta ole, mutta oli pakko ostaa.

 Tänä kesänä ajattelin taas värjäillä luonnonväreillä. Minulla on pihalla vanha saunanpata, sellainen jossa on teräspata sisällä ja  puut poltetaan alla. Ollut vuosia käytössä, nyt se  kevätsiivouksessa romahti. Päälliskuori hajosi. Katsotaan jos sen saisi jotenki rakennettua  käyttökelpoiseksi. Pumppu vietiin järveen heti kun jäät lähtivät, joten  on juokseva vesi mun huovutus-värjäyspaikalla.

catarina