Tällainen mökin mummo, korveneläjä, joka ei telkkarista katso kuin uutiset ja välähdyksiä seläntakaa tuvan nurkkaan päin, iloitsee  yhdessä muiden kanssa.

Sitä tuossa mietin kun voitosta  aamulla radiosta kuulin, että  juuri noinhan sen pitikin mennä. Kaikki erilaisuus on tämän ajan kova sana. Erilaisuus ei kuitenkaan ole sitä että on yksin erilainen vaan pitää olla erilainen joukossa samanlaisten erilaisten kanssa.

Ei ole mitään soutaa yksin Sulkavalla saaren ympäri, sitähän on  ukot tehneet iät ajat,  mutta jos soutaa sen porukassa, niin että koko Suomi tietää mitä se tarkoittaa, niin se on jotakin.

Käsityöyrittäjänä minulla on tavoite sellaisen erilaisen tuotteen kehittäminen, joka on  uniikki erottuakseen, mutta  mahtuu muiden samantyylisten uniikkien joukkoon, että sitä voi julkisesti käyttää. Ja kun sen  saa luotua ja myytyä niin kohta joku muukin löytää vähän samanlaisen idean.

Mielenkiinnolla odotan tuleeko tuo "mörkölookki" nyt myös ideoina käsityöpuolella, alankin tässä suunnitella  huovutustöitä Luston metsäkulttuuripäiviä varten, ennenkuin muut ehtivät.

catarina