Sininen Hetki on talvisen päivän vaihtuminen illaksi. Kaikki on erisävyistä sinistä: hanki pihalla, puut metsässä, järven jäät. Silloin on aika pysähtyä ja katsella. Kauneimmillaan siniset hetket ovat näin keskitalvella, hitaasti sinisyys  syvenee tummaksi yöksi.

Ajelimme lähes täydessä kuutamossa eilen Oulusta kotiin, melkein 500 kilometriä. Pakkanenkin kiristyi 15 asteen verran matkalla.

 Messut meni ihan kivasti, asiakkaita oli liikkeellä, ja oli kiva tavata messuystäviä, sama joukkohan se näitä käsityömessuja kiertää, milloin menee paremmin milloin huonommin, mutta pois ei voi jäädä kun koskaan ei tiedä, että jospa nyt olisi ne "huippumyyntimessut".

Jotain ostettiinkin, mies osti kultamaalia entisöijiltä  johonkin projektiinsa. Ja minä tietenkin löysin lankaa: Kauhavan myyjien Melliä yhteen omaan projektiini. Ja löysin myös heijastinnauhaa, jota kokeeksi muutama metri. Kuvassa alareunassa kaksi pientä nyssäkkää.

Hotellissa oli hyvä hiukan askarrella iltaisin, olin ottanut ruusutarvikkeet mukaan ja Torontoa katsellessa syntyi  huoparuusuja.

Kuvassa on myös Poikien Pipot, joista toinen valmistui ennen messuja ja toisen tein tänään, siinä on heijastinlankaa yläreunassa.

catarina