Kuka vielä muistaa Miskan, se sympaattinen karhumaskotti Moskovan olympialaisissa 1980

Eilen Se kurkisti minua kirpputorilla muovipussiin pakattuna monen muun pehmolelun joukosta. Voi Miska parkaa, siellä se oli seuranaan  ympäri maailmaa kulkeneiden  kavereidensa kanssa. Oli pikaruokaketjun Kiinassa tehtyjä kertakäyttö pehmoja ja oli joku omatekoinen askartelu ja paljon rakastettu taiwanilainen pupu ym.  Nyt Miska-käsinukke pääsee ikänsä arvoiseen asemaan, iloksi keräilijälle.

Ja toinen löytö oli pieni musta "muoviotus", nimeä en muista, mutta sellainen minulla oli joskus1958-60. kaikilla tytöillä lähipiirissä oli sellainen, Niitä oli isompia puhallettavia, mutta sellaista en saanut. Muistaakohan joku lukijoistani sen nimen, Aikoinaan sille kuului heinähame ja korvarengas.

Ja tietenkin lankaa löytyi. Vedenvihreää.

Oranssit sukat tuli valmiiksi ja aloitin uuden autokäsityön, vihreät sukat vaihteeksi. Mehän liikutaan paljon "työasioissa", joten perusmallin sukankudin on paras mukana, kantapäänkin osaan tehdä lähes pimeässä. Jostain näin vihjeen, että suunnistajan otsalamppua voi käyttää kuskia häiritsemättä, pitää kokeilla.

catarina